About

Radio 538-djs Coen en Sander komen met uitzending over GTST op maandag 9 april

by - 15:44:00



Radio DJ's Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reizen op maandag 9 april af naar soap dorp Meerdijk voor een speciale radiouitzending in café De Koning. Ook brengen ze nog een bezoek aan hotel De Rozenboom en gaan ze enkele huizen langs van bekende personages. Hiermee vinken ze een locatie af die op hun bucketlist staat. Dit is 28 maart bekend gemaakt in hun radio programma.

Ze belden Erik op om hun wens voor hun tweede bucketlist-uitzending te bespreken. Ze willen namelijk uitzenden van café De Koning. En wie kent Erik niet beter dan als Ludo? Dus Erik zei:  Meerdijk is heel moeilijk toegankelijk voor mensen van buitenaf, maar je hebt wel de juiste man aan de lijn. Ik spreek Ludo regelmatig zoals je kunt begrijpen, dus ik wil wel een balletje bij hem opgooien... Ieder mens heeft z'n zwakke punten!” Na kort overleg met de de mensen achter GTST, belden ze Erik terug en kregen ze toestemming: Ik vind de bitterballen niet zo goed in café de Koning, maar het is wel de oudste kroeg van Nederland ongeveer. Dus wat dat betreft een mooie locatie!” Tijdens de uitzending komen er acteurs, schrijvers en makers van de soap langs. Ook zullen ze exclusieve GTST-nieuwtjes primeuren en spelen ze live een scene met een van de acteurs.

Dus hou maandag 9 april tussen 16:00 en 19:00 vrij om te luisteren naar de Coen en Sander show, natuurlijk op Radio 538. Ook zo benieuwd? Luister dan in die tijd naar Coen en Sander!

You May Also Like

0 comments