About

GTST spoilers 23 t/m 27 april

by - 12:39:00





Maandag 23 april
Lucas en Kimberly amuseren zich mateloos als Noud een straf moet ondergaan. Nina krijgt de schrik van haar leven als ze ziet wie het slachtoffer is van haar roekeloze rijden. Ze vat het plan op om terug te gaan naar Hong Kong.

Dinsdag 24 april
Laura wijst Linda op het belang van loyaliteit. Loes merkt hoe serieus de kinderplannen van Bing zijn. Zoë raakt overstuur door een onbezonnen actie van Sjoerd. Nina ontdekt dat Bing en zij afgeluisterd worden.

Woensdag 25 april
Aysen eist meteen uitleg van Alex wanner er schot zit in de moordzaak. Sjoerd kan niet oprecht blij zijn bij het nieuws over zijn vader. Sjors worstelt met haar liefdesleven nadat Janine haar mond voorbij gepraat heeft.

Donderdag 26 april
Aysen probeert Zoë te spreken zonder politietoezicht. Anton ontdekt dat Sjoerd bezig is met een wraakplan. Zoë gaat door een diep dal als ze geforceerd wordt om zich de gebeurtenissen rond Jan Maes te herinneren.

Vrijdag 27 april
Amir ziet dat Farah geniet van Koningsdag, de vrijmarkt en alle koopjes die er zijn. Het brengt hem op een idee waar hij de hulp van Bing voor nodig heeft. Q gaat een uitdaging aan van Noud en Kimberly. Laura baalt van het onprettige nieuws dat ze voor Stanley heeft.

You May Also Like

0 comments