About

GTST spoilers 16 t/m 20 april

by - 17:44:00



Maandag 16 april
Loes wordt heel erg zenuwachtig als Zoë te laat is voor een afspraak. Sjoerd verwacht steun van Lucas, maar het loopt anders. Amir spreekt Linda erop aan als zij haar eigen kind negatief beoordeelt. Aysen doet er alles aan om het pact tussen Zoë, Loes en haar in stand te houden.

Dinsdag 17 april
Aysen eist dat Sjoerd haar de gelegenheid geeft om haar keuzes uit te leggen. Alex komt met een nieuwe visie op de moord van Jan Maes. Linda krijgt goed nieuws, maar raakt gestresst als ze geen vrij kan krijgen van haar werk. Anton doet een bekentenis.

Woensdag 18 april
Stanley ziet hoe verdrietig Laura is en doet zijn best om haar op te beuren. Sjors merkt op dat Bing Loes kortaf behandelt en neemt het voor haar op. Farah voelt het ongemak bij Amir en wil weten wat er speelt. Ze benadert om die reden Janine...

Donderdag 19 april
Linda en Sam confronteren Aysen met haar acties. Loes is tevreden wanneer het niet zo goed gaat tussen Nina en Bing. Nina regelt een advocaat. Sjoerd verzamelt moed. Allereerst om Anton onder ogen te komen en dan moet hij zich ook nog gaan excuseren bij Linda.

Vrijdag 20 april
Een plotseling besluit van Bing maakt grote indruk op Nina. Amir begrijpt niet waarom Sjors een uitnodiging van hem afslaat. Laura krijgt een rondleiding door het Paleis. Sjoerd, Noud, Kimberly en Lucas dagen elkaar uit. Het leidt tot een onmogelijke weddenschap.

You May Also Like

0 comments