About

Amir vraagt Farah opnieuw ten huwelijk op Koningsdag

by - 14:22:00



Dit zou nog best eens het jaar van Farah en Amir kunnen worden. Nu blijkt dat Farah de oorlog in Afghanistan heeft overleefd en weer terug is bij Amir, wil hij dit weer bezegelen met een nieuw huwelijk. En dit doet hij met hulp van zijn beste vriend Bing, en nog wel op een bijzondere dag.

Doordat het Koningsdag is, de aflevering van 27 april, komt Amir erachter dat hij Farah nog een keer een grote dag wil bezorgen door nog een keer met haar te trouwen. Omdat het in Afghanistan niet kon in een kerkje en dat ze nu nieuwe vrienden hebben gemaakt wil hij het over doen. Hij gaat dan ook naar zijn beste vriend Bing toe. Daar laat hij de ring zien die hij voor Farah gekocht heeft.
Hij wil haar precies op Koningsdag ten huwelijk vragen omdat ze het zo leuk vindt. In Boks is er muziek en dansende mensen, het perfecte moment om het te doen. Linda en Bing proberen Farah naar Boks te lokken. Het nummer van Farah en Amir wordt afgespeeld en hij vraagt haar ten dans. Als de spot aan gaat doet hij zijn aanzoek, en natuurlijk zegt ze volmondig ja!

You May Also Like

0 comments