About

Robert Alberts binnenkort te zien in Nieuwe Tijden: Wilbert Gieske maakt comeback

by - 22:44:00


Vorige week werd in RTL Boulevard bekend gemaakt dat Wilbert Gieske bij de studio's is gespot. En het klopt dat hij terug gaat keren als Robert Alberts, maar niet in GTST. Hij zal zijn zoon Sil opzoeken in Utrecht, en dus zal hij te zien zijn in Nieuwe Tijden.

Ineens verscheen er een nieuwe promo op de social media kanalen van Nieuwe Tijden dat er binnenkort weer een heleboel dingen staan te gebeuren: Zo komen Laura, Robert, Lucas en Noud weer naar Utrecht toe om Sil te bezoeken. Daar ontdekken ze van huisgenoot Fleur dat Rutger Goedhart haar opa was, de oude vlam van Laura die Sil vermoord had. De gemoederen zullen de komende afleveringen dus weer flink oplopen als dit uit zal gaan komen..

Rutger weet in 2010 veel Meerdijkers tegen zich te krijgen als hij een bomenproject opricht, EEPASA. Via Laura en haar vrienden krijgt hij veel geld binnen en vraagt haar zelfs ten huwelijk. Maar hij laat haar staan voor het altaar en blaast het huwelijk af. Zoon Sil is woedend en brengt hem een bezoekje. Met een pook van de open haard slaat hij Rutger neer. Later wordt hij door Jack van Houten achter slot en grendel gezet. In mei 2016 komt hij weer vrij en gaat hij 2 maanden later in Utrecht wonen met beste vriendin Amy. Nu zal het verleden hem toch weer inhalen..

Bekijk hieronder de nieuwe promo met Robert, Laura, Lucas, Noud, Sil en Fleur!



You May Also Like

0 comments