About

GTST spoilers 9 t/m 13 april

by - 11:44:00



Maandag 9 april
Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

Dinsdag 10 april
De Toko-inboedel kan als verloren worden beschouwd en Lucas krijgt daarvan de schuld. Linda krijgt de schrik van haar leven. Aysen krijgt een ultimatum voor haar kiezen waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt te staan. De Koning dreigt al haar klanten te verliezen.

Woensdag 11 april
Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan én wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland. Anton doet een ontdekking waar Amir zich voor moet verantwoorden.

Donderdag 12 april
Loes heeft heel snel een date nodig. Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley's toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering, maar weet niet of hij uit de kosten zal komen.

Vrijdag 13 april
Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Zoë moet toegeven dat ze Riks schema's een onmogelijk opgave vindt. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

You May Also Like

0 comments