About

Anton wil van Linda scheiden en Sjoerd breekt met Anton

by - 09:01:00



Er staat volgende week heel wat te gebeuren in Meerdijk. En dan gaat het vooral om de afleveringen van woensdag 21 en donderdag 22 maart. Na lang wikken en wegen besluit Sjoerd om zijn vader voor de laatste keer op te zoeken in de gevangenis. De dag erna wil Anton van Linda scheiden.

Terwijl Linda Anton bezoekt in de aflevering van woensdag 21 maart, ziet ze een brief van het ziekenhuis waarin staat dat Anton ontslagen is. Sjoerd is in De Koning en krijgt van Amir de volle laag over zijn vader. Hierdoor besluit hij nog één keer zijn vader op te zoeken. Voor dat Sjoerd er is, komt Q vertellen over dat ze bedreigd worden en dat Sam belaagd is door een groepje. Hij is blij dat hij eerlijk is. Als hij weg is, komt er een onverwacht persoon: Sjoerd. Anton is zo blij om zijn zoon weer te zien, maar Sjoerd is duidelijk: hij komt vertellen waarom hij zijn vader nooit meer wil zien.
Anton begrijpt er helemaal niks meer van. Hij begrijpt waarom zijn vader gelogen heeft. Maar waarom hij in de gevangenis zit weet Sjoerd niet en hij kan er niks mee. Het afscheid is heel erg emotioneel. Sjoerd denkt dat zijn vader een moordenaar is, en huilt in de armen van zijn vader.

In de aflevering daarna, donderdag 22 maart, wil Anton niemand meer zien of spreken. Hierna zorgen Q en Sam met een smoes ervoor dat Anton Linda wel weer kan zien. Maar dan zegt hij iets wat Linda totaal niet aan zag komen: hij wil scheiden van haar. Hoe zal dit aflopen?


You May Also Like

0 comments