About

GTST spoilers 26 februari t/m 2 maart

by - 13:29:00



Maandag 26 februari
Anton voelt dat hij klem gezet wordt als Alex details van hem vraagt. Linda is bloednerveus wanneer ze wordt opgeroepen voor verhoor. Sjoerd heeft slecht nieuws en eist dat Bing hem inlicht over Jan Maes. Q komt ongevraagd met juridisch advies, maar dat valt niet goed.

Dinsdag 27 februari
Rik betrapt Lana als ze illegaal bezig is. Als Lana op de vlucht slaat, tergt ze haar moeder en daagt ze haar uit. Aysen komt erachter wat voor rotstreek Loes heeft uitgehaald. Linda is bang dat haar medeplichtigheid en meineed ten laste gelegd gaat worden en is bang voor een gevangenisstraf.

Woensdag 28 februari
Laura laat iets van zich horen, maar dit roept alleen maar vragen op bij Bing en Loes. Kimberly ontkent bij Janine dat ze vanwege Ludo uit huis is gegaan. Noud wordt hierdoor aan het denken gezet en wil weten hoe het met Kimberly zit. Q ontdekt hoe weinig kans hij maakt bij Kimberly.

Donderdag 1 maart
Noud raakt gealarmeerd als hij Laura te spreken krijgt. Linda eist van Ludo dat hij er persoonlijk voor zorgt dat Anton een bericht van haar krijgt. Janine en Ludo verstevigen hun band. Q maakt Sam grote verwijten: alle ellende in zijn leven komt door haar!

Vrijdag 2 maart
Als Laura het niet meer ziet zitten, springen er drie mensen voor haar in de bres. Sjoerd krijgt de indruk dat Aysen Antons onschuld probeert aan te tonen. Hij wil weten waarom. Amir is ervan overtuigd dat Bing Lana helemaal verkeerd aanpakt. Sjors is slachtoffer van een zwijgoffensief.

You May Also Like

0 comments