About

GTST spoilers 19 t/m 23 februari

by - 16:27:00



Maandag 19 februari
Aysen vindt dat Laura veel te veel in zelfmedelijden blijft hangen. Sjors eist van Rik dat hij Lana niet vertelt van hun break-up. Sam krijgt te horen of ze door is naar de volgende ronde. Lucas doet of hij zich van geen kwaad bewust is over wat hij Laura heeft geflikt.

Dinsdag 20 februari
Anton komt voor een groot medisch dilemma te staan. Sam gaat aan de slag met een heftig thema voor een fotoreportage. Het laat haar niet onberoerd. Amir worstelt ermee dat hij ontroerd raakt door Sjors. Janine wordt gevraagd een confronterend artikel voor de krant de schrijven.

Woensdag 21 februari
Zoë heeft heel levendige nachtmerries. Kimberly en Noud worden betrapt door Lucas, die vervolgens een verrassing voor hen heeft. Lana doet moeilijk over de zoveelste verhuizing dit jaar. Amir wil geen open kaart spelen tegenover Sjors.

Donderdag 22 februari
Loes pleegt een inbraak. Zoë gaat over een grens die niet gezond voor haar is. Q komt in een super-ongemakkelijke situatie terecht. Als Aysen een sollicitatie heeft, zit dit Sjoerd dwars.

Vrijdag 23 februari
Sjoerd wil weten waarom Aysen alle ellende rond Zoë probeert goed te praten. Anton merkt hoe boos het AZM is als hij een artikel over de bezuinigingen in de krant laat plaatsen. Kimberly overdondert Ludo met een uitnodiging waar hij niet onderuit kan, ook al wil hij dit wel.

You May Also Like

0 comments