About

GTST spoilers 12 t/m 16 maart

by - 11:31:00






Maandag 12 maart
Kimberly is er getuige van dat Aysen een stiekem afspraakje maakt. Linda probeert een stommiteit voor Anton te verzwijgen, maar hij krijgt toch argwaan. Het frustreert Bing meer en meer dat Nina zijn telefoontjes niet beantwoordt. Laura begint een kruistocht tegen Stanley.

Dinsdag 13 maart
Als Q een ontdekking doet, weet hij Aysen klem te zetten. Anton vraagt Aysen om een goed woordje voor hem te doen bij Sjoerd. Janine raakt verontrust door nieuws over Ludo's bedrijf. Linda zet Sjoerd onder druk. Goed nieuws voor Zoë: ze mag een toelatingstoets voor de medicijnenstudie doen.

Woensdag 14 maart
Laura wordt uitgedaagd door Stanley en weet ervoor te zorgen dat hij haar met andere ogen gaat zien. Aysen probeert Sjoerd ervan te overtuigen dat hun woonsituatie totaal ongeschikt is om voor Bram te zorgen. Sjoerd stelt dat Lucas verantwoordelijk is voor hun woningnood.

Donderdag 15 maart
Linda schrikt als Anton de juridische tactiek van zijn advocaat niet ziet zitten. Als Bing Amir om hulp vraagt, heeft Amir niet door dat Bing een geheime agenda heeft. Rik doet Zoë een aanbod dat ze niet kan weigeren.

Vrijdag 16 maart
Amir beseft dat hij de toekomst alleen maar kan omarmen als hij het verleden achter zich laat. Q helpt hem hier op creatieve wijze bij. Rik voorziet Sjors van ongevraagd liefdesadvies. Sam wordt achterdochtig als Q een geheim voor haar heeft.

You May Also Like

0 comments