About

Tweede aflevering winter cliffhanger: Jan Maes probeert Kimberly in te palmen

by - 18:01:00


Vanavond (dinsdag 9 januari) is de tweede aflevering van de winter cliffhanger week. En er gaan steeds meer mensen komen die slachtoffer worden van de daden en woorden van Jan Maes. Zo ook Kimberly.

In De Rozenboom spreekt Jan Kimberly aan op dat ze een inspiratie is voor veel meisjes in deze tijd. Daarom wil hij haar helpen om een campagne op te zetten, met grote billboards en een filmpje. Hij probeert het zo te brengen dat ze hem wel moet geloven, maar wat ze niet weet is dat hij totaal niet te vertrouwen is. Als ze Janine belt en Jan's naam noemt, weet Janine al genoeg. Ze gaat er meteen op af. Jan wil dat Kimberly naar zijn boot toekomt. In eerste instantie gaat ze erop in, totdat Janine haar waarschuwt. Ze vertelt aan haar dat Jan haar foto's heeft gezien en dat het haar eigen schuld is dat ze die verstuurd heeft en dat dit gebeurd is. Het enige wat hij wil is Kimberly uit de kleren krijgen.

Ludo gaat naar Jan zijn boot. Hij waarschuwt hem en probeert er achter te komen wat zijn bedoelingen zijn met Kimberly. Ondertussen probeert Q Kimberly te troosten in CS. Sam zou een goed woordje voor hem doen bij haar, maar ze heeft het tegenovergestelde gedaan. Nadat ze thuis komt met Janine, wil ze geen enkele man meer vertrouwen. Als Ludo thuis komt, krijgt ze een berichtje van Jan dat hij het uit wil leggen. Ludo weet wat hem te doen staat en gaat terug.

Zou Ludo dan iets met de moord op Jan Maes te maken hebben? Of toch iemand anders?

You May Also Like

0 comments