About

GTST spoilers 5 t/m 9 februari

by - 17:01:00



Maandag 5 februari
Aysen eist dat Zoë zich aan het vriendinnenpact houdt. Sjors heeft een verrassingsuitje voor Rik bedacht. Anton zoekt bevestiging van zijn onschuld bij Sjoerd en Amir. Goed nieuws voor Bing. Laura krijgt een update over de werkomstandigheden in De Rozenboom.

Dinsdag 6 februari
Zoë voelt zich de veroorzaker van een ruzie tussen Bing en zijn vrienden. Loes grijpt haar kans en wil er voor Bing zijn. Kimberly hoopt dat haar vriendje meer tijd voor haar heeft. Sjoerd hoort de ware reden waarom Noud Kimberly telkens afhoudt: Ludo.

Woensdag 7 februari
Zoë heeft niet door dat Aysen een verborgen agenda heeft als ze ingaat op een uitnodiging. Linda krijgt meer verantwoordelijkheden in De Rozenboom, maar durft Laura hier niet van op de hoogte te brengen. Aysen bluft en dreigt om een afspraak voor elkaar te krijgen.

Donderdag 8 februari
Als Q merkt dat Sam geen fotowerk durft in te sturen voor een stage in de VS, gaat hij eigenwijs te werk. Laura is blij als ze Janine kan assisteren. Ze heeft niet door dat ze Janine eigenlijk tegenwerkt. Kimberly wordt teleurgesteld door Noud.

Vrijdag 9 februari
Amir zit er heel erg mee dat hij ruzie heeft met Bing. Hij mist hem. Lucas heeft een enorm personeelsprobleem in De Koning. Sjors verrast Rik met een citytrip. Rik verbergt dat hij het daar benauwd van krijgt. Lana spijbelt en zwerft door het winkelcentrum. Het gaat steeds slechter met haar.


You May Also Like

0 comments