About

GTST spoilers 29 januari t/m 2 februari

by - 12:21:00



Maandag 29 januari
Q heeft een aanbidster. Laura verzwijgt dat ze afwijzing na afwijzing op haar sollicitaties krijgt. Als Lana spijbelt, merkt Sjors niet dat Lana de ware reden daarvan achterhoudt. Rik en Sjors krijgen steeds meer plezier in hun verzwegen samenzijn.

Dinsdag 30 januari
Sam bezorgt Q afleiding van zijn liefdesproblemen. Noud zoekt Kimberly's gezelschap, maar treft Ludo die dit afkeurt. Rik en Sjors zijn zenuwachtig voor Lana's reactie op hun grote nieuws. Linda gaat door het stof om het met Anton goed te maken.

Woensdag 31 januari
Aysen en Zoë hebben niet door dat Janine hun gesprek afluistert. Maar dit kan zomaar in hun voordeel uitpakken. Noud geeft eindelijk toe hoeveel hij voor Kimberly voelt. Bing probeert erachter te komen wat Amir nu van de relatie van Sjors en Rik vindt.

Donderdag 1 februari
Janine komt in actie na een politieoptreden. Alex confronteert Bing met nieuwe bewijsstukken. Bing maakt een beklemmende tijd door. Anton daarentegen begint langzamerhand te geloven in een toekomst zonder zorgen..

Vrijdag 2 februari
Zoë komt iemand tegen die ze liever zou ontlopen. Hun ontmoeting verloopt ongemakkelijk. Bing blijft stuf zwijgen wanneer Alex blijft doorvragen. Sjoerd is zwaar teleurgesteld dat Anton niet in zijn ondernemerschap gelooft.

You May Also Like

0 comments