About

GTST spoilers 22 t/m 26 januari

by - 16:59:00



Maandag 22 januari
Het nieuws dat Bing is opgepakt, gaat als een lopend vuurtje door Meerdijk. Alex trekt alles uit de kast om Bing te laten bekennen. Loes beseft dat ze een probleem heeft en wil in het geheim overleggen met Aysen en Zoë. Anton probeert Amir uit te horen, maar Amir houdt discreet af.

Dinsdag 23 januari
Rik weet niet wat hij met de toenaderingspogingen van Sjors aan moet. Als hij aandacht krijgt van een mooie dame, gaat hij daar op in. Loes legt een verklaring af bij Alex, waarmee ze Bing een alibi verschaft. Maar ze weet meer. Alex is niet zomaar overtuigd van Bings onschuld.

Woensdag 24 januari
Linda schrikt als het politieonderzoek ertoe leidt dat Alex bij haar op de stoep staat. Lucas zegt Janines verjaardag af, omdat hij geen zin heeft in een conflict met Ludo. Sjoerd heeft het idee dat het huwelijk van Anton en Linda op springen staat.

Donderdag 25 januari
Sjoerd wint een grote prijs. De huwelijkscrisis van Anton en Linda heeft zijn weerslag op het geluk van Aysen en Sjoerd. Laura bezoekt De Rozenboom en vindt het daar vreselijk. Sam ziet hoe Q onder de indruk raakt van een meisje en besluit hem te helpen om contact te maken.

Vrijdag 26 januari
Sam wordt achtervolgd en is hier niet van gediend. Noud bekent dat hij prille liefdesgevoelens heeft. Laura wordt wakker met een fikse kater. Sjors wordt op een prettige wijze ontvoerd. Zoë en Aysen doen onderzoek naar de werkwijze van de commissie die Zoë heeft afgewezen.

You May Also Like

0 comments