About

GTST spoilers 15 t/m 19 januari

by - 11:32:00


Maandag 15 januari
Zoë beseft door Aysen dat ze diep in de problemen zit. Laura komt in conflict met de directie van De Rozenboom. Sjors voelt zich ongemakkelijk als ze bij Rik in de buurt is. Het irriteert Anton mateloos als Linda het gesprek steeds maar weer op Jan Maes brengt.

Dinsdag 16 januari
In het politieonderzoek krijgt rechercheur Alex verschillende leugens te horen: Loes, Sjoerd en Linda maken zich hier schuldig aan. Zoë doet een emotioneel beroep op Aysen om haar te helpen. Anton denkt dat hij het beste open en eerlijk kan zijn, maar dit wordt hem onmogelijk gemaakt.

Woensdag 17 januari
Laura neemt afscheid van De Rozenboom. Ze maakt zich nuttig voor Bing, maar doet dit ook uit eigenbelang. Noud heeft goed nieuws wat betreft de verzakking van Toko. Sjoerd en Lucas leggen hun ruzie bij.

Donderdag 18 januari
Als er meer bekend wordt over wat er met Jan gebeurd is, wordt Anton nerveus. Als Bing ontdekt dat Amir hem verdenkt, zet dat de vriendschap onder druk. In een ruzie tussen Sam en Kimberly moet Q een kant kiezen.

Vrijdag 19 januari
Lana heeft een valse ID-kaart en slechte plannen. Sam organiseert een date voor Q en helpt hem op een onorthodoxe manier. Lucas wordt gek van de opdrachten die Ludo hem geeft rond de redding van Toko. Ludo ontdekt hoe Lucas daar tot nu toe mee is omgegaan.

You May Also Like

0 comments