About

GTST spoilers 12 t/m 16 februari

by - 11:41:00



Maandag 12 februari
Bing zet Zoë uit zijn huis. Laura springt in de bres voor haar. Sjors maakt zich grote zorgen als ze niet tot Lana kan doordringen. In haar ogen pakt Rik die situatie ook nog eens helemaal verkeerd aan. Linda opent een envelop die aan Sam gericht is.

Dinsdag 13 februari
Rik en Sjors schakelen iedereen in voor een zoektocht. Q biecht op dat hij Sam achter haar rug heeft opgegeven voor de fotostage in de VS. Hierdoor denkt Sam dat hij haar weg wil hebben uit Meerdijk. Om zijn goede vriend Bing te sparen, verzwijgt Amir cruciale feiten over de fatale nacht.

Woensdag 14 februari
Sjors is diep teleurgesteld door Rik. Na een bekentenis belooft Amir dat hij Lana's vertrouweling zal blijven. Anton grijpt Valentijnsdag aan om Linda te verrassen. Hij heeft hierbij wel hulp van Laura nodig. Aysen en Sjoerd willen het huis voor zich alleen. Ze hebben romantische plannen.

Donderdag 15 februari
Bing beslist over het lot van Zoë. Laura loopt in haar nieuwe baan direct tegen een grote teleurstelling aan. Kimberly verbergt haar liefdesrelatie voor Ludo en de rest van de wereld. Zoë moet iemand troosten die ze liever helemaal niet tegen was gekomen.

Vrijdag 16 februari
Rechercheur Alex confronteert Zoë met een leugen die hij heeft ontdekt. Na een drukke werkdag is er geen adempauze voor Laura. Loes geniet van Bings aandacht als zij levensverhalen delen. Lucas ontpopt zich meer als gastheer dan als café-eigenaar.

You May Also Like

0 comments