About

GTST spoilers 1 t/m 5 januari 2018

by - 11:24:00



Maandag 1 januari
Zoë is plotseling dakloos en weet niet waar ze naartoe moet. Anton neemt een grote beslissing, maar houdt geen rekening met Linda. Lucas houdt de schijn op, maar Janine doorziet dit. Noud is zijn oma tot steun als ze onzeker is en het moeilijk heeft.

Dinsdag 2 januari
Linda en Aysen kunnen elkaar wel schieten. Sam komt vol enthousiaste verhalen terug uit Schotland. Eenmaal thuis doet ze meteen een ontdekking, waardoor ze moet ingrijpen. Q vindt het in huize Bouwhuis veel te chaotisch. Sjoerd heeft een geweldige meevaller.

Woensdag 3 januari
Anton bedenkt strenge huisregels waarmee hij de wanorde thuis wil oplossen. Amir is druk aan het studeren, zodat hij in Nederland kan worden toegelaten als arts. Loes is bang dat Zoë haar verraadt bij Bing. Rik en Bing willen de veranderende sportmarkt naar hun hand zetten.

Donderdag 4 januari
Aysen is het slachtoffer van seksuele intimidatie. Bing botst met Amir, omdat ze allebei anders omgaan met een grote tegenslag. Lucas wil Ludo betrekken bij de problemen in Toko. Lana gaat voor het eerst stappen en is niet van plan om vroeg thuis te komen. Zoë speelt gevoelige informatie door.

Vrijdag 5 januari
Sjors weet niet wat ze aan moet met het pubergedrag van haar dochter Lana. Laura saboteert een enquête in de Rozenboom. Aysen ontdekt dat Zoë zich door sugardaddy Jan laat misbruiken. Lucas ergert zich aan Ludo.

You May Also Like

0 comments