About

BREAKING: Bing staat aan de kant van Martine en Sjors

by - 15:34:00


In de aflevering van volgende week maandag staat Bing voor een moeilijke keuze. Terwijl hij in de aflevering van vanavond gezegd heeft niks meer met Sjors te maken wil hebben, hoort hij toch aanstaande vrijdag haar verhaal aan. En Bing lijkt het met haar eens te zijn.

Vanavond is Bing verbaasd als hij Sjors weer tegenkomt in Boks. Hij lijkt meteen de link te leggen tussen de terugkeer van haar moeder, want hij denkt dat Sjors mee is gegaan in het plan van haar moeder om Ludo kapot te maken. Sjors ontkent het hele verhaal. Ze wil de verloren jaren met haar moeder inhalen, die ze de afgelopen 12 jaar heeft moeten missen. Bing wil na dit gesprek niks meer met haar te maken hebben. Nina is het hier helemaal mee eens en staat achter Bing.

Aanstaande vrijdag lijkt dit een geheel andere wending te krijgen. Sjors probeert toenadering tot Bing te zoeken. Bing kent Sjors door en door en weet dat ze geen goed woordje voor haar moeder over had. Tenminste, dat was vroeger. Voordat ze weer in haar leven opdook. Bing denkt dat Sjors voor Sanders Inc wilde werken omdat ze dan toegang tot alle documenten had en haar slag kon slaan en zo haar moeder kon helpen. Maar toen wist ze nog niet dat haar moeder nog leefde. Sjors denkt dat Ludo in staat is om het zoontje van Bing, Manu, van hem af te pakken. Hetzelfde wat hij met Sjors en Martine gedaan heeft. Bing zegt dat Martine er zelf voor heeft gekozen om Sjors in de steek te laten. Ze vertelt het hele verhaal, van de ontvoering op weg naar de gevangenis tot aan het vertrek met het bootje, en de afscheidsbrief die Martine van Ludo moest schrijven aan haar dochter. Sjors doet het omdat ze onvoorwaardelijke liefde voelt tussen moeder en dochter, en dat Ludo het verdiend om alles kwijt te raken. Als Bing vraagt of zij en Martine achter het faillissement van Sanders Inc zitten, antwoord ze dat als iemand zo ver gaat ze hem moet stoppen. Daarna stort Sjors zich huilend in zijn armen, en snapt Bing waarom ze het doet. Nina komt even later binnen en weet ze niet wat ze ziet.

Volgende week maandag moet Bing uitleggen aan Nina waarom ze zo close waren. Bing liegt tegen Nina over wat Sjors vertelt heeft. Even later stelt Nina de vraag aan Bing om te kiezen: of hij staat achter haar familie, of ze kiest voor Sjors en dus voor Martine. Bing weet het zeker, hij gaat naar Martine toe en legt zijn kaartje neer. Of Martine dit gaat accepteren is nog maar de vraag.




You May Also Like

0 comments