About

Martine Hafkamp terug in Meerdijk

by - 11:29:00


Volgende week vrijdag 3 maart keert Martine Hafkamp met Sjors terug naar Meerdijk. Al snel wordt duidelijk dat ze in De Rozenboom de gehele eerste verdieping heeft afgehuurd. Rover en nieuwkomer Celia brengen de spullen van Martine naar haar kamer, maar daar laat Celia iets duurs vallen. Later lijkt dit erg mee te vallen en krijgt zelfs Celia een compliment van Martine en krijgt ze 100 euro van haar. Martine vindt dat Celia het erg goed aanpakt en daarom krijgt ze fooi van haar.

Het is tijd voor Ludo's veiling. Nadat al zijn spullen zijn verkocht, bijna allemaal door een anonieme telefonische bieder, is het de beurt aan het huis. Maxime en Bill zitten al klaar om elkaar te overbieden. Na Maxime's hoogste bod, denken ze dat het huis aan haar is verkocht. Dan verschijnt Martine die een bod van 5 miljoen uitbrengt en het huis naar haar toe gaat. Ludo weet niet wat hem overkomt als hij oog in oog staat met de vijand. Hij weet meteen dat zij degene is die hem alles heeft afgepakt. Martine ontkent alleen dat zij iets te maken heeft met zijn ondergang.

Maxime zorgt ervoor dat Ludo te horen krijgt dat ze niet Martine wilde helpen, maar aan Ludo's kant staat door alle stappen in haar wraakplan te ondermijnen. Ze komt met de mededeling dat het geld van de aandelen van Ludo op haar rekening staat! Hoe dit zal aflopen, zien we maandag 6 maart.

You May Also Like

0 comments