About

GTST spoilers 4 t/m 7 december 2023

by - 11:28:00

 



Maandag 4 december
Jonathan wil dat Alex de onderste steen bovenhaalt wat betreft Margriet. Luuk schrikt als hij begrijpt dat Linda haar mond voorbij heeft gepraat. Henk probeert te voorkomen dat Laura te veel druk op zichzelf legt wat betreft haar schilderwerk. Stefano is wel toe aan iets leuks en besluit om naar Rik te gaan met Sinterklaas.

Dinsdag 5 december
Ludo wordt gehoord over zijn bezoek aan Margriet. Julian merkt dat Steef zijn moeder mist en probeert dit op te vangen. Stefano is de gangmaker tijdens het Sinterklaasfeest met zijn vrienden. Julian en Elisa komen oog in oog te staan met elkaar.

Woensdag 6 december
Janine raakt beledigd als Rik de reden vertelt waarom hij niet wil dat Mats mee doet aan haar podcast. Steef probeert voor Julian te verbergen dat hij wordt genegeerd. Stefano wil zijn dagritme aanpassen om de sleur te doorbreken, maar komt hierdoor in conflict met het zorgpersoneel.

Donderdag 7 december
Bing schrikt als Kaan hem weer wil spreken. Jonathan reageert geagiteerd op onlinehaatberichten over zijn moeder en vertelt aan Merel wat hem werkelijk dwarszit. Luuk probeert zijn geheime plan te bespreken, maar de situatie wordt bemoeilijkt door stoorzender Linda en haar plannen voor een romantische avond met hem.

You May Also Like

0 comments