About

Nieuwe sugar daddy voor Zoë: Jan Maes

by - 18:02:00


Jullie hebben hem ongetwijfeld al voorbij zien komen in GTST: Jan Maes, de nieuwe financiële directeur van het AZM. Maar dit is hij niet alleen.. Hij zal veel te maken krijgen met Zoë.

Deze rol wordt gespeeld door Harpert Michielsen. Misschien ken je hem niet, maar hij heeft destijds een kleine rol in De Spa gehad, in de serie Mees Kees, Flikken Maastricht, Divorce en Het Diner.

Vanaf afgelopen woensdag 29 november is Jan Maes de nieuwe sugar daddy van Zoë, nadat het met Tom is misgelopen. Maar als hij te laat komt en haar kleding niet sexy genoeg vindt, wil ze hem afwimpelen. Alleen dit gaat niet zonder gevolgen. Jan chanteert haar met haar studie en wil dat ze zich aan haar afspraken houdt. Maar hij wil meer dan alleen zakelijke afspraakjes. Hij randt haar zelfs aan in de lift van De Rozenboom. Zoë heeft met Aysen afgesproken om hem te vriend te houden, vanwege haar studie. In de spoiler van vrijdag 15 december biecht Zoë aan Aysen op dat er iets vreselijks is gebeurd. Dit kan te maken hebben dat Jan Maes verder wil gaan dan alleen wat Zoë wil..


You May Also Like

0 comments