About

GTST Meerdijk App: Antwoorden 13 t/m 17 februari

by - 17:06:00



Maandag 13 februari

Maddy Everest is ontmaskerd, maar hoe? Beleef het avontuur van Wiet opnieuw in Rusland en krijg toegang tot extra informatie en ontdek wat er de afgelopen jaren gebeurd is met Martine.
Op het Plein vindt je Wiet, ga erheen. Je ziet een filmpje hoe Wiet vertrekt met Jack naar Rusland.
Zoek meer uit over het verleden van Martine, daarvoor ga je naar het politiebureau. Speel memory en zoek de gebeurtenissen uit Martine's leven bij elkaar. Dan krijg je een filmpje uit het dossier van Martine te zien. Wiet en Jack vermoedden dat Martine geheim voortleeft als Maddy Everest. Pak het vliegtuig naar Rusland en fris je geheugen op. Daar moet je 2 vragen beantwoorden.
1: Tess Verdoorn
2: Stagiaire
Hier krijg je het kaartje van Wiet als Tess Verdoorn te zien, om naar binnen te kunnen.
Klik hierna op de lift naar Wiet's kantoor. Je ziet een filmpje van haar eerste dag in Maddy's bedrijf.

Woensdag 15 februari

Wiet is binnen in Mount Everest High. Zoek Wiet op in haar kantoor. Je krijgt een filmpje, ze heeft een berichtje van Jack. Open haar telefoon. Help daarna Wiet met het installeren van de software die Jack haar heeft gestuurd. Kraak de code van Wiet's computer: 8756
Je krijgt een afbeelding te zien waarop de software aan het installeren is. Wiet heeft meer instructies van Jack nodig en klik op haar mobiel. Ze krijgt een plattegrond, haal die op bij de balie.
Een nieuw filmpje, Wiet heeft de plattegrond. Ga terug naar haar kantoor. Los de rebus op.
Oplossing van de rebus: Het kantoor van Maddy is te vinden op de bovenste verdieping
Pak de lift in de hal om naar Maddy's verdieping te gaan. Je pas geeft geen toegang, steel de pas bij de balie. Open het slot door op het juiste moment op de zwarte knop te klikken. Terug bij de lift hoor je dat het alarm is afgegaan, ga gauw terug naar Wiet's kantoor. Daar krijg je een filmpje dat ze betrapt is en dat ze haar pasje in moet leveren van de lift.

Vrijdag 17 februari

Wiet maakt kennis met een paar collega's om meer informatie te krijgen. Ga naar de receptie in Rusland. Wiet heeft een ontmoeting met Dimitri. In haar kantoor staat hij op haar te wachten. Je ziet een filmpje van haar en Dimitri. Daarna heeft Jack iets gestuurd in de mailbox, check het.
Wiet heeft een nieuw wachtwoord voor haar computer: Wereldreis
Jack heeft kaartjes geregeld voor Serebro, iets waar Dimitri heel graag heen wilde. Print de tickets en nodig Dimitri uit voor het concert. Zoek de 5 verschillen op de tickets.
1: De S van Serebro
2: De 3 regeltjes daaronder, en dan de laatste regel
3: This is an 21+ event, dart moet 18+ zijn
4: De tijd van het event rechts onderin
5: Don't forget to bring your ID



You May Also Like

0 comments