About

Vrijdag de 13e: de 5500ste aflevering van GTST

by - 10:54:00



Vanavond beleeft GTST de 5500ste aflevering. Ze hebben op alle fronten uitgepakt, er staan een heleboel dingen te gebeuren. De aflevering is al te zien vanaf vorige week vrijdag op Videoland.

Het dubbelhuwelijk

Waar de hele aflevering om draait, is het dubbelhuwelijk tussen Anton & Linda, en Sam & Olivier. De dag kan niet mooier beginnen dan dat Linda een verrassing voor haar aanstaande man Anton heeft. Ze heeft Tim in het geheim naar Meerdijk laten komen om de ceremonie bij te wonen.

Linda's ex man Bill Norris, die overgekomen is uit Canada om zogenaamd bij zijn kinderen te kunnen zijn, heeft toegegeven Linda terug te willen. Linda is uiteindelijk in Meerdijk gescheiden van hem, maar blijkbaar doen ze elkaar nog heel veel. Als Linda na de ceremonie zich opfrist in de kelder van De Rozenboom, gaat Bill achter haar aan die haar onverwachts zoent. Al snel gaat het over in een heftige vrijpartij, terwijl Anton nietsvermoedend de taart aansnijdt. 

Daarna volgt er een nieuwe ramp: Sam denkt dat er op de mooiste dag van haar leven niks mis kan gaan. De ceremonie is nog maar net voorbij, of Olivier zakt in elkaar met een bloedneus. Gelukkig is Anton er, die weet wat hij moet doen. Olivier wordt daarna meteen naar het ziekenhuis gebracht.

Teddy

Dit brengt ook meteen aan einde aan de verhaallijn rond Teddy. Rikki heeft anderhalf jaar gedacht dat Sjoerd de vader van Teddy was, wat uiteindelijk een rare wending heeft. Thijs blijkt door een DNA test toch de vader te zijn van Teddy. En dat allemaal omdat de dochter van Rikki en Thijs in het ziekenhuis belandde omdat ze een zeldzame leveraandoening heeft, en een orgaandonor nodig heeft.
Thijs blijkt daarom ook een match te zijn, maar er zijn meer mensen die donor willen zijn.

Sjoerd en Aysen

Sjoerd heeft een week geleden opgebiecht aan Aysen dat hij de vader van Teddy is, vlak voordat Aysen aan Sjoerd wilde vertellen dat ze zwanger was. Ze voelt zich verraden en maakt het uit met Sjoerd. Noud komt er wel achter dat Aysen zwanger is, en eist van haar dat ze het vertelt aan Sjoerd.
Ze plant zelfs een abortus. Ook daar komt Noud achter, omdat er een herinnering verschijnt op haar laptop. In de 5500ste komt Sjoerd erachter dat hij niet de vader van Teddy is, en de toegang tot haar kamer wordt hem ontzegd. Ondertussen weet Noud niet hoe snel hij naar het ziekenhuis moet om Sjoerd te waarschuwen: hij moet Aysen tegenhouden om geen abortus te plegen. Helaas is Sjoerd te laat, de procedure is al achter de rug. Aysen laat Sjoerd verbijsterd achter.

You May Also Like

0 comments